0541 245 70 79
HİZMETLERİMİZ
Ev Temizliği
Ev Temizliği
Ofis ve Büro Temizliği
Apart Temizliği
İnşaat Temizliği
Tadilat Sonrası Temizlik
Cam Silimi
Dış Cephe Temizliği
Halı Koltuk Yıkama
Hasta Yaşlı Refakatı
 

icerikResimler/1031583616_117628.jpg

Ev Temizliği hizmeti Varol Temizlik Firmamız tarafından sahip olduğumuz tecrübe ve referanslı hizmet anlayışı ile Denizlinin her bölgesine götürdüğü kaliteli, hızlı ve güvenli hizmet anlayışı ile müşterilerine hizmet vermektedir.

Günlük hayat koşuşturmacasına kendinize bile zaman ayıramıyorken, ev temizliğinde geçen süreyi düşününce temizlik adeta sizin için bir kabus olur. Yorgunluk da cabası tabi. Temizlik elemanlarımız duvardan camlara tavandan zemine kadar banyo ve mutfak dahil el değmedik yer kalmayacak şekilde (anahtar teslimi) işlerini büyük bir titizlik ile ev temizliği hizmetlerini yerine getirir.

Mutfak temizliğinde; isteğe bağlı olarak dolapların içi boşaltılıp her bir ürün ayrı ayrı temizlenir. Buzdolabı gibi temizliği zor olan beyaz eşyaların ve tüm beyaz eşyaların temizliği gerçekleştirilir. Lavabo, tezgah temizlenir. Duvarlar ve yerler silinir.

Cam temizliğinde; pencere mermerleri, iç ve dış cam temizliği profesyonel elemanlarımız tarafından güvenle temizlenir. Ev temizliği'nde kullanılacak malzemeler ücretlendirmeye dahildir (Anlaşmaya göre) Bunların dışında sizin fazladan bir ücret yada herhangi bir temizlik ürünü almanıza gerek görülmez.








































İletişim
Muratdede Mah. 288 Sok. No:10 Merkezefendi / DENİZLİ
0541 245 70 79
0541 713 70 79
info@denizlivaroltemizlik.com
E-Mail Kayıt
Fırsat ve kampanyalardan haberdar olmak için e-mail listemize kaydolun.
GÖNDER
Denizli Varol Temizlik - 2011'den bu yana sizlerle..
 
Web Tasarım ve Yazılım : Webkent Yazılım